#CopaCatBQ BF Viladecans – Barça CBS : Grans els últims 4 minuts per continuar la bona ratxa (66-76)

0
1741

BF Viladecans – Barça CBS : Grans els últims 4 minuts per continuar la bona ratxa  (66-76)

Lucia Pablos  i Lara   són determinants per superar el duel contra les de Viladecans, a  l’estrena dels de Mateo Rubio en aquesta segona fase de la Copa Catalunya.

El Barça s’han imposat a un equip rocós, el BF Viladecans (66-76), per començar amb bon peu aquesta  competició d’ascens. No sense patir, perquè les de Mateo  han hagut de capgirar el marcador als darrers minuts.

El primer quart molt igualat 17 – 17 la manca d’encert del Barça en certs moments ha permès que les locals  a poc a poc ha pogut eixugar la distancia de cinc punts que teníem al primers minuts.

El segon quart  Mateo i les primeres rotacions  del Barça no han funcionat del tot, el Viladecans ha continuat aprofitant el desencert ofensiu blaugrana per continuar viu al partit a poca distancia i anar al descans amb 36 – 41 per les cules.

L’encert del BF Viladecans  capgira el partit

Les locals, han canviat el guió al tercer quart, amb un parcial favorable de 7 – 0, i han passat a dominar el joc ofensiu i defensiu. Evidentment, també el marcador, Amb una major consistència defensiva, i amb un gran encert atacant des de la línia de tres, i moltes errades tècniques de les barcelonistes i una selecció de tir dolenta des de 6,75, arribem al final del 3er quart amb avantatge local de 58 – 52.

Lluita i joc fàcil per un final dramàtic.

Tot i que el Viladecans ha tingut moments en què ha pressionat i molt, els rebots de Clara han estat  aliats per al Barça, Lucia ha premut l’accelerador, Lara  i Boleda han afinat el tir i el Barça CBS ha obert escletxa, 5 punts de coixí per afrontar el darrer minuts de partit (66 – 71), un avantatge que les de Viladecans no han pogut reduir. I és que, fins al final, el Barça ha augmentat  les diferències, amb un joc mes directe i fàcil, amb connexions entre Lucia i Lara dins de la zona,  lluita i joc sense complicacions al darrer quart per tancar el primer partit d’aquesta fase , amb el 66 -76.

Deixa un comentari