La Copa Catalunya a Twitter (#CopaCatBQ), BF Viladecans vs Barça CBS

El Barça visita aquest diumenge, la pista del BF Vialdecans, actual cuer de la segona fase de la competició però que ha guanyat dos dels últims quatre partits disputats i va estar a punt de vèncer al poderós Draf de Gramanet . “En aquesta nova fase, tothom pot vèncer qualsevol equip”, Ens comenta el tècnic Mateo Rubio, “les diferencies ara son molt petites i petits detalls marcaran els resultats finals dels partits”.  “L’equip doncs, haurà d’estar concentrat els 40 minuts si vol tornar del Atrium de Viladecans  amb el vuitè triomf de la 2a fase”.

El darrer enfrontament va ser la temporada 2014-15 amb victòria de les barcelonistes 64 – 73

Prèvia 1a Jornada 2a fase – Copa Catalunya Femenina

La Copa Catalunya Femenina, la competició de màxim nivell en categoria sènior organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), afronta aquest proper cap de setmana 25 i 26 de febrer, la disputa de la 1a jornada de la segona fase del campionat.

GRUP 3

Tret de sortida pel G3 de la Copa Catalunya Femenina, amb els cinc primers classificats dels dos grups de la primera fase de la competició, que batallaran per obtenir els quatre bitllets en joc, per la Final a Quatre de la categoria. En aquesta 1a jornada, i tenint en compte que tots els blocs arrosseguen el balanç global acumulat amb els clubs del mateix grup, les “urgències” arriben ja des de la cita inaugural, per tal de mirar d’acostar-se als objectius marcats. El debut de l’activitat serà a Girona, en l’únic duel previst pel dissabte 25 de febrer. A les 18:15h, el GEIEG GVC GAESCO (4-4) rebrà la visita del CBF CERDANYOLA-VILA UNIVERSITÀRIA (6-2). Les gironines estan immerses en aquest cúmul de quatre formacions amb mateix registre general, que ocupen un competit quart lloc actual. En canvi, les vallesanes, copen la tercera plaça, amb les dues derrotes davant les barcelonistes, únic planter que l’ha superat, enguany. Per la seva banda, l’esmentat BARÇA CBS (7-1) protagoniztarà el matx destacat del G3, visitant la pista d’un necessitat UNILEVER VILADECANS BF (1-7), el diumenge, a les 12:30h.

L’Atrium de Viladecans acollirà el matx destacat de la jornada inaugural del G3 de la Copa Catalunya Femenina. La primera cita d’altes esferes enfrontarà les formacions de l’UNILEVER VILADECANS BF (1-7) i del BARÇA CBS (7-1), el pròxim diumenge 26 de febrer, a les 12:30h.

El conjunt que prepara Jordi Justribó arriba amb un balanç acumulat d’una victòria i set derrotes, però amb la confiança que va suposar el determinant triomf a Les Planes, a la J18, que va propiciar l’accés classificatori final. El bloc viladecanenc acull la visita de l’equip que ha arrossegat el millor registre general de la primera fase de la competició, amb la voluntat de causar-li la segona desfeta i començar a situar-se en millor posició per escalar, progressivament, graons a la taula. Igualats amb la JET-QSPORT, les blaves aspiren a retallar distàncies respecte els quatre clubs (BASKET ALMEDA, GEIEG GVC GAESCO, PLATGES DE MATARÓ i CB ROSER) que marquen el tall de la quarta plaça. Sota la direcció de la base Sònia Pascual, el lideratge de la versàtil Marta Guerrero i el reforç anotador de Maria Enguix, les línies de Justribó encaren amb optimisme el passatge per la fase decisiva de la Copa Catalunya.

Al bàndol visitant, hi tindrem Mateo Rubio com a tècnic de l’expedició blaugrana, que acredita una excel·lent carta de presentació, en forma de set triomfs i una sola derrota, l’única de la temporada. El combinat blaugrana lidera, juntament amb el BÀSQUET DRAFT GRAMENET, aquesta classificació, que es preveu ajustada, en una guerra feroç per ser a la final a quatre de la categoria. Fent gala del millor atac i la millor defensa del G2 de la fase prèvia, les de Sant Feliu de Llobregat tornen a engegar els motors d’una maquinària que s’ha mostrat molt sòlida al llarg del primer tram competitiu. La sortida a l’Atrium significa un bon test inicial, de cara a mirar d’assegurar, el més aviat possible, el seu passaport per la fase final. La referència de Lucía Pablos, des del timó ofensiu, l’amenaça anotadora des del perímetre d’Anna Boleda i la presència interior de Clara Solé, armes essencial als esquemes de Rubio per aconseguir les 17 victòries al G2.

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *