Jùnior Pref Blau, Victòria per continuar creient ! Si tu guanyes l’equip guanye!

0
1669

Important victòria de les de Francesc Riverola

BARÇA CBS BLAU TARRAGONA FEM BÀSQUET – TGN BÀSQUET 69 46

 

Després d’un començament amb dubtes, i sense control del rebot defensiu, un parcial de 8-2 al final del primer quart i de 10-2 als primers minuts del segon, van trencar el partit a favor del júnior blau.
Les noies es van aplicar en defensa els 40′, pero van aconseguir moments de grandíssima intensitat q les va permetre tant recuperar pilotes amb facilitat per llençar bons contra atacs, com forçar mala selecció de tirs i, ara si, controlar el rebot defensiu.
La zona press 1-2-2 de les locals, va provocar molts errors en la banda contrària i va ajudar a treure del partit a la estrella visitant, la jugadora base número 5.
El Tarragona va intentar reconduir el partit amb una zona 1-3-1 pero les locals van moure be la pilota amb velocitat i van castigar la zona trobant tirs clars a 2-3 metres de l’aro allà on és mes dèbil, a les línies de fons.
Un partit, en definitiva, on el junior blau va demostrar-se a si mateix i a tot el públic en general, q es un equip que pot jugar a una gran intensitat sense precipitar-se i que són capaces de competir contra els rivals d’una molt bona categoria com es preferent nivell B.

Francesc Riverola ens comenta que;  l’intensitat i l’agressivitat de les noies amb pilota, han sigut claus avui. Totes les pilotes dividides eren nostres i hem corregut molt be sense precipitar-nos. Les noies ja havien assolit aquest nivell de joc als entrenaments, pero encara no s’havia vist als partits.
Ara falta donar-li continuïtat i que s’ho creguin.
Moltes jugadores han jugat al seu màxim nivell i he vist un equip molt compacte, amb les idees clares i ràpid de cames i cap.
El proper cap de setmana, amb doble partit contra Cerdanyola i JET serà clau. Tinc total confiança q competirem fins al final a tots dos partits i, esperem, que el factor sort ens acompanyi.

Resultats i Classificació 

Deixa un comentari