Sant Feliu de Llobregat 2017, primera Capitalitat del Bàsquet Femení

>06/02/2017·Sant Feliu de Llobregat 2017, primera Capitalitat del Bàsquet Femení

La Sala dels Àustries del Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat ha estat l’escenari, aquest dilluns 6 de febrer de 2017, de la presentació oficial del projecte ‘Capitalitat del Bàsquet Femení’ i de ‘Sant Feliu de Llobregat, Capitalitat del Bàsquet Femení 2017’ amb la presència del Sr. Jordi San José Buenaventura, Alcalde de Sant Feliu de Llobregat; Sr. Toni Reig, Director del Consell Català de l’Esport; i del Sr. Joan Fa, President de la Federació Catalana de Basquetbol.

Capitalitat del Bàsquet Femení from Federació Catalana Basquetbol on Vimeo.

La ‘Capitalitat del Bàsquet Femení’ és un nou projecte engegat des de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la intenció i l’objectiu final de potenciar el paper de la dona dins el nostre esport i en el marc d’una localitat, al llarg de tot un any.

L’any 2018, Espanya serà seu del Mundial de bàsquet femení, en l’anomenat Universo Mujer, una oportunitat de mostrar al món com fem les coses i en quin punt estem, en aquests moments. L’FCBQ, seguint la línia estratègica iniciada fa anys, de potenciació de l’esport femení, vol posar en marxa un projecte innovador on el protagonisme és del binomi dona-bàsquet.

Sant Feliu de Llobregat és l’aposta de la Federació per ser la primera Capitalitat del Bàsquet Femení de la història. Coincidint amb el 90è aniversari del seu club més emblemàtic, el CB Santfeliuenc, i amb el suport del FC Barcelona, qui dóna nom a l’entitat des de fa un temps, Sant Feliu de Llobregat és l’escenari ideal per projectar el Bàsquet Femení arreu de Catalunya, Espanya, Europa i el món al 2017.

L’acte central de la Capitalitat del Bàsquet Femení serà la Trobada de totes les Escoles de Sant Feliu de Llobregat a la Plaça de la Vila, on se celebrarà un torneig 3×3 al carrer. La idea és fer participar a totes les noies de la ciutat en una festa de bàsquet, activitats, globus, inflables, música, etc., i en un lloc tan emblemàtic com és la Plaça de la Vila.

Així mateix, i de la mà de l’FCBQ, Barça-CBS i Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, també s’organitzaran d’altres activitats com clínics de formació per a entrenadors, taules rodones, partits de les Seleccions Catalanes o les fases finals dels Campionats de Catalunya Júnior Femení Preferent i Copa Catalunya Femenina; entre moltes altres activitats.

La presentació oficial també ha comptat amb referents del bàsquet femení com l’Encarna Hernández ‘La Niña del Gancho’, Laura Camps o Antonia Gimeno.

Presentació Capitalitat del Bàsquet Femení

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *