Arenys Bàsquet vs Barça CBS: Victòria competida i pacient per tancar les sortides de la 1ª fase (56-75)

0
1678
ARENYS BASQUET BARÇA CBS 56 75

 

Les de Mateo finalitzen la primera volta amb un triomf intranscendent però important per el joc i encarar el darrer partit contra l’únic equip que va derrotar al Barça, diumenge Barça CBS vs CN Terrassa.

Resultats i Classificacions

Estadistiques

El Barça CBS ha superat el Arenys Bàsquet per 56-75 en un partit que l’equip ha hagut de treballar pacientment fins al final. Dixon, Boleda, Soler, Curto, Lara i Lucia Pablos han estat les jugadores més destacades per sumar una victòria important, l’arenys ja va posar molt cara la victòria al Juan Carlos Navarro, i les Gibert, Redmon i Kovacevic ho han tornat a posar difícil, un gran joc el primer quart va donar avantatge a les del maresme 14-11

Les imprecisions s’han apoderat en l’inici del segon període  de les de Joel Seira i  el Barça de la ma de Lucia Pablos i Curto enllaçaven atacs curts i ràpids anotant amb efectivitat. En aquest període el parcial i el joc va ser favorable a les de Mateo Rubio 17 – 25  i un marcador al descans de 31 – 36 amb un parcial de 0-11 del 25-16 es va passar a un 25 -27, amb moments dolços en atac i molt de treball defensiu.

El pas pels vestidors ha anat de meravella per les d’Arenys, que ha sortit motivadíssim. I han frenat la efectivitat de les tiradores blaugranes, i el tercer quart es tacava amb un parcial igualat de 11-12.

El darrer quart va ser el millor, El Barça trenava jugades amb criteri  feia que el partit es jugués a una anotació alta. Amb tot, El Barça estava encertat i les d’Arenys no sabien com frenar el cop blaugrana. Seguia el Barça amb molta força, i les maresmenques no han reaccionat  el lat grau d’encert en tirs  han permès tancar el quart període amb avantatge parcial de 14 -27, i una marcador final de 56 – 75

Proper partit diumenge 12,  Barça CBS vs CN Terrassa. Al Juan Carlos Navarro

12/02/2017 17:00 BARÇA CBS CLUB NATACIO TERRASSA A

.

 

Deixa un comentari