CopaCATBQ, gran partit del Barça i Matarò (83 – 66)

Barça CBS 83 – 66 UE Mataro
(18-11, 19-24, 24-14, 22-17)

Estadistiques:  FCB vs Mataró

De que el partit era important, en dóna fe les cameres de video a la graderia del Juan Carlos Navarro  (fins a 5) per fer el seguiment dels equips.

El Barça fa un gran partit  i assegura la primera posició en vèncer un gran i vibrant partit contra la UE Mataro, Lucia ha dirigit amb encert l’equip, Sheila i Boleda han estat les màximes anotadores culers que han tornat a fer un partidàs com conjunt.

Velocitat endimoniada
Espectacular  la velocitat de partit del cinc titular :  Lucia Pablos, Anna Boleda, Sheila Dixon, Ter Cabanillas i Clara Sole  als primers minuts un parcial de 11 – 2 .  Amb un gran ritme de partit i molt d’encert en el tir que va marcar el tempo de un primer quart  elèctric, 18 – 11.

Canvi de guió
H Kador va canviar la dinàmica del joc i va controlar el rebot defensiu i el tir de la UE Mataró  es va  apuntar sis punts gairebé seguits. El quadre del maresme havia assumit la iniciativa en el marcador, 30 -31 a falta de 4 minuts per al descans  ( 37 – 35)

Bon Barça CBS
Tot i el començament dubitatiu del 3er quart , el Barça ensenyava una versió molt vistosa, al ritme que assenyalava Lucia o Regina Aguilar, en 5’ el Barça ja s’havia escapat de 8 (49 – 41). I això que tenia davant un rival molt batallador. L’entrada de la seva ex, Sheila Dixon, els va fer mes mal i el 3er quart va acabar amb  61 – 49.
El quadre que dirigeix Mateo, ha estat molt sòlid a partir de la  segona part i, fent gala d’una important profunditat de plantilla, amb la ajuda de les Jùniors Andrea Anton i Mònica Porta
Partit tancat
Domini del rebot, recuperacions de pilotes i l’encert  de Paula Curto, el Barça superava el coratge mataroní gràcies al seu talent ofensiu. Meritori triomf de prestigi  contra el tercer classificat.

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *