Cadet Pref: Barça CBS – Fem Osona: Una victòria que dóna confiança ( 61 – 50 )

Anna Busquet, recupera a Ines Alonso #19 despres de 16 messos de recuperació medica.

Resultats i classificacions C.C. CADET FEM. PREFERENT

Contundent victòria del Cadet del Barça CBS (61-50 davant el Femeni Osona), que encara no coneix la derrota al Palau a la segona fase. Les de Anna Busquets no haurien pogut començar millor la 2a fase després de sumar el segon triomf del 2017 a preferent, amb un bon percentatge d’encert i una pressió ofensiva que els han dut fins a la victòria. Totes les jugadores cada dia sumen mès, i les rotacions aporten minuts de qualitat. Molt bona l’aportació també de les infantils

El proper partit cal tenir els peus al terra i aprofitar per continuar creixent.

04/02/2017 12:45 SNATT’S FEMENI SANT ADRIA A BARÇA CBS A

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *