El Barça en estat de gràcia, (63 – 77)

0
1118

Les Blaugrana segueixen amb la bona ratxa i les bones sensacions de joc. els 10 primers minuts van estar decisius 8-23 per les de Mateo Rubio

El cinc inical: Tere Cabanillas, Clara Sole, Anna Boleda, Sheila Dixon i Lucia Pablos, despres va sortir Lara Fernandez amb 6 punts consecutius al primer quart

PHYSIC C.B. IGUALADA BARÇA CBS 63 77

 

20 minuts per cada equip, la primera part del partit va condicionar el resultat final  25 – 42 per el Barça CBS, i parcial favorable a les de l’Anoia per un 38 – 35 al segon temps, que va estar dominat per les igualadines.

Estadistiques

El matx, es va desenvolupar sense cap mena d’entrebanc per l’equip de Mateo Rubio que, va practicar una defensa  molt agressiva, i centrat en dominar el rebot, fruit d’aquesta defensa es generaven sortides al contraatac que normalment acabaven en cistella.

Molt encert de les exteriors barcelonistes amb bons percentatges d’encert i ajudes de les pivots en les segones opcions d’atac.
La classificació continua dominada per el Barça CBS amb 1 partit perdut per dos del CBF Cerdanyola,  El proper partit contra la UE Matarò, que promet ser molt emocionant i competit, el resultat d’aquest partit valdrà per la segona fase de la lliga, ara toca encarar un tram de la competició de vital i important durant el qual han de fer-se forts al Juan Carlos Navarro contra Mataró i el darrer partit contra el CN Terrassa.

 

Deixa un comentari