Barça CBS vs CB Tarragona Femení : Contundent victòria al Palau (78 – 44 )

Barça CBS vs CB Tarragona Femení :  Contundent victòria al Palau (78 – 44 )

BARÇA CBS 78 – 44 TARRAGONA FEMENI

(27-11, 14-10, 24-11, 13-12)

Les de Mateo Rubio  han fet un partit molt seriós des de l’inici i han aconseguit sumar el primer triomf de l’any a Copa Catalunya

El conjunt blaugrana ha guanyat per 78 a 44 el CB Tarragona Bàsquet Femení, en un partit en què l’equip culer ha estat molt superior, destacar a Lùcia Pablos amb una valoració de 37 , Tere Cabanillas i Clara Soler amb 13 i 17 punts  han estat les jugadores més destacades, en un partit amb moments de molt bon bàsquet femení de les barcelonistes.

El Barça CBS ha fet un matx molt complet i amb molta concentració per evitar sorpreses d’última hora, des de l’inici peró, es va decidir el matx amb un 25 – 3 a 2 minuts per la fi del primer, i amb moltes recuperacions de pilotes i encerts en els tirs.

Lucia, Lara, Sheila, Anna, Tere i Clara han estat determinats  en el gran joc del primer quart,. Les culers, ja des de l’inici, han estat consistents per poder obtenir un coixí de punts que els permetés jugar amb una certa tranquil·litat tot el partit. Al descans 20 punts de diferencia  (41 – 21), i tambè molta diferencia en el joc, que feia confiar en la victòria.

Per aixó molts canvis per poder anar dosificant les  jugadores, moltes rotacions   i equilibri d’esforços, que no han estat un impediment perquè els blaugranes continuessin sumant punts i anessin per davant en el marcador.

Molta intensitat i  seriositat  en el 3er periode  i el quart periode  segurament el mès fluix, Mateo Rubio ha fet que el conjunt blaugrana estigués concentrat durant tot el partit i no es desconnectés en cap moment

La propera Setmana visatem la pista del CB Igualada

Estadistiques

BarçaCBS vs CB Tarragona

 

 

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *