Trofeu Molinet, Barça CBS vs Joventut les Corts (78 -53)

#TrofeuMolinetBQ

Trofeu Molinet, Barça CBS  Terceres!!!

BARÇA CBS A      78-53 JOVENTUT LES CORTS A

Resultats i Classificació

A la darrera edició del Trofeu Molinet de minibàsquet el equip campió va ser el BARÇA CBS en noies. Les blaugranes van superar a la final femenina de l’any passat al CN SABADELL.

El Mini A del Barça  ha acabat el Trofeu Molinet com a tercer  després de Guanyar al Joventut les Cors en el partit per el 3er i 4art lloc (78-53). Les més petites del bàsquet blaugrana van classificar-se en 3er lloc final

Semifinals
Després de perdre, a les semifinals, contra Sant Adrià en un matx molt mes igualat del esperat i amb molt bones ratxes del joc de les blaugranes, molt més atrevides que les de Sant Adrià i que van jugar un gran bàsquet, tot i la diferencia de alçada de les jugadores.

Partit per el 3er LLoc
En el partit per al 3er lloc les de les  Corts no van poder amb les blaugranes al descans (39 – 25). Cal destacar de nou el bon nivell de les de Anna Busquet que va ser molt més efectives en atac i ordenades com sempre en defensa  i vam jugar  de nou un gran bàsquet, contra un gran rival.

Felicitats al Joventuts les Corts,  a la organització del prestigiós Torfeu del Molinet  i la Federació Catalana de Bàsquet

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *