Primer Torneig de Bàsquet per a joves

0
1913

El dilluns 2 de gener, el FC Barcelona organitza la primera edició del Torneig de Bàsquet per a socis, destinats a joves de 7 a 12 anys, nascuts entre el 2004 i el 2009, que siguin socis del Barça o que acreditin que algun dels seus pares o tutors són socis.

El torneig, inclòs dintre de les activitats de Nadal organitzades pel Club, serà una competició de la modalitat 3×3 i es disputarà al Palau Blaugrana entre les 09.00 h i les 15.00 h del dilluns 2 de gener.

Inscripcions a l’OAB

Les inscripcions s’han d’efectuar presencialment a les dependències de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), a l’accés 14 del Camp Nou. Les inscripcions es poden fer de manera individual i si alguns dels joves volen jugar en un mateix equip cal informar-ho en el moment de la inscripció. Per a aquells que s’apuntin individualment, l’organització anirà designant els equips de tres jugadors per participar en el torneig.

Al final d’aquesta informació trobareu el document que podreu implimir i omplir, per portar-lo a l’OAB en el moment de la inscripció.

Aquesta primera edició del Torneig de Bàsquet per a joves socis té places limitades que seran atorgades per ordre d’inscripció.

DOCUMENT PER OMPLIR I PRESENTAR

Deixa un comentari