Consistència sobre el parquet (45-50)

Les de Mateo Rubio aconsegueixen una  victòria que val doble, amb Lucia Pablos i Anna Boleda  estel·lars.

Resultats i classificacions COPA CATALUNYA FEMENINA

Estadistiques

El sènior femenì del  FC Barcelona  ha aconseguit una treballada victòria davant el CBF Cerdanyola  (45-50) en un partit que, a priori, era un desplaçament complicat. Les blaugranes han funcionat bé en totes les línies del parquet i s’han mostrat competitives fins a la finalització del matx.

El partit que havia de disputar el Barça CBS davant de les vellesanes no seria un matx fàcil per les de Mateo. Als primers minuts s’ha vist molta igualtat al marcador. Les locals liderades per Carla Perez oposava resistència, però el Barça, amb un bons minuts de Lucia i Lara, ha començat a dominar el duel. mentre que Clara s’imposava amb el seu talent sota cistella. Fins llavors la igualtat era màxima i el conjunt culer creava dificultats a l’equip local amb una defensa intensa, (8 – 13) al primer quart

Domini i control culer
Durant el segon quart les de Mateo continuaven amb el seu ritme alt de joc i a la mínima que podien buscaven el rebot defensiu i sortiren ràpidament al contraatac per aconseguir una cistella ràpida. El Cerdanyola s’oblidava del joc interior i buscava tirs exteriors que no tenien encert.  Tampoc les blaugranes tenien el dia, tot i això, l’ insistència en el rebot ofensiu de Monica i Clara  tenien opcions en segones jugades. 20 – 26 al descans

Represa local  intensa
El Cerdanyola ha sortit del vestidor decidit a agafar protagonisme i emportar-se el partit al tercer quart amb Carla Perxez i Cynthia Molina de protagonistes. . La intensitat de les jugadors de Pili Bilbao era alta, tant en defensa com en atac. Amb aquest alt ritme de joc local, el Barça CBS tenia cada vegada més a prop  al marcador  a les locals  30 – 30 als 7 ´del 3er quart i  30 – 35 a començar el darrer quart.

Espectacular el darrer quart 

Lucia va decidir portar el control del partit i posar ordre al darrers 10 minuts, primer va pujar el ritme en atac,  amb aquest alt ritme de joc, el Barça tenia cada vegada més a prop una important victòria a 5 minuts per el final 10 punts de diferencia per les blaugranes amb triple de Regina, i 37 – 48 a 1 minut 23″ per el final.

El Barça  s’emporta una treballada victòria i ja es lider en solitari. Les de Mateo  estan en una bona línia de joc després d’encadenar 3 triomfs seguits i fan que es mantingui el bon nivell vist en els darrers enfrontaments.

Proper partit

17/12/2016  20:30 BARÇA CBS vs  C.B. GRANOLLERS

img_6821img_6795 img_6796 img_6797 img_6799 img_6802 img_6807 img_6808 img_6812 img_6816 img_6818

 

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *