La Crònica de Don Campillo

0
1604

Reparant el vaixell.

BARÇA CBS SESE A (70 – 50)     Estadistiques 

Estibar, calafatejar, revisar la cabulleria, el velamen, a casa…Tot creatiu necesita les seves estones de feina rutinaria. Feina que demana concentracio, rigurositat i dedicació, pero que permet alleugerir la carrega de l’apremiant demanda d’inspiracio i genialitat continua.

Trigorin, el personatge escritor d’exit de La Gavina de Txejov, es queixava de que la seva activitat l’angustiava. Que a l’editar una obra es juntava el desencis del que podia haver millorat i la crida ja per fer la següent.

A l’altre extrem, Agamemnon va veure com la flota atrida va estar-se 7 anys a port esperant el moment propici per partir a Troya, i va arribar a sacrificar a la seva filla petita, Ifigenia, per poder tenir bons vents i solventar la molicie i destruccio moral i material de la seva armada.

La busqueda d’aquest estat mental que ens aporta la tranquilitat de fer ben fetes les tarees que toca fer, sense mes brillantor, i es molt, que el cumplir la rutina, la pausa abans del nou esclat creatiu, sense caure en periodes de varament a port que fan desapareixer la tensio creativa i donan peu al propi hastio, aquesta busqueda es la que dona el valor afegit al guanyador.

Partim llavors, cor sere i cap exultant, nau a punt i vents favorables…la propera conquesta ens crida. Som-hi!!!

Resultats i classificacions COPA CATALUNYA FEMENINA

Deixa un comentari