Crònica Infantil B Barça CBS-Lima Horta

0
2327

Tot i que les blaugranes no hem pogut endur-nos la victòria hem millorat el treball del partit d’anada i així s’ha vist reflexat en el resultat.

Avui les locals hem començat amb una defensa molt intensa i un gran encert de 6.25. En canvi el Lima Horta, no ha arrencat amb gaire bon peu. Les blaugranes, hem anat guanyant tot el partit, però en els últims quarts, les visitants, s’han posat per davant. Tot i que hem tingut les últimes possessions, ens ha faltat l’encert de l’inici. A part, la gran defensa de les visitants i la seva capacitat de no donar una pilota per perduda, han fet que Lima Horta, s’acabés imposant per 55-59.

> Som un equip al què li falta perfeccionar alguns aspectes del joc, tot i que estem veient que si ens esforcem i treballem, anem millorant. Així s’està demostrant en el joc i en els resultats. Ara ens toca fer un pas endavant i seguir disfrutant del bàsquet!

Mariona Mulió


 

Deixa un comentari