La Crònica de Don Campillo

Quan l’error es solidari.

CLUB NATACIO TERRASSA A BARÇA CBS 59 58

Un equip que creixerà des de la resiliencia i l’esperit de tribu.

La historia de l’home, tant a nivell d’individu com de col.lectiu, esta plena d’alternàncias, victories i derrotes, goijos i plors, llums i ombres, pero el que ha diferènciat l’avanç creatiu o l’estancament tras una caiguda ha estat el reconeixement de la situació.

El convenciment de que el camí escollit es lluminos, que els companys de viatge sumen, que Jo donaré generos, que cal netejar-se de sorra els genolls i continuar, que soc capaç de deixar anotada la posició i característiques de la pedra i com la vaig afrontar…i, que collons, que l’error no nomes es un dret adquirit per qui avança honest, sino que inclus ha ser un impuls…

No es un tua o mea culpa el que ens donarà la següent entrada, sino un Jo també…Jo dono, Jo rebo…pero ho faig des d’aquest Tots, orgullos, buidat, ple…SOLIDARI en l’encert i l’error.

I aixi, la nit següent, amb la lluna mes gran del segle, la tribu seu, parla, escolta…auna voluntats i es conjura…Seguim!!!

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *