Copa Catalunya, C N TERRASSA vs BARÇA CBS

0
2112

CLUB NATACIO TERRASSA  vs  BARÇA CBS 59 – 58

Pimera derrota de les de Mateo Rubio

Resultats i classificacions

Joc interior efectiu
Bon inici del conjunt local jugant amb bones transicions ofensives, ben contrarestat per un gran joc interior amb una inspirada Lara amb 6 punts consecutius i altres 4 de Clara Final primer quart 14 – 21

Reacció local
S’iguala el partit en l’inici de segon quart 21-25 gràcies a un triple i 2 punts després de rebot ofensiu de les de Terrasa, 4 pilotes perdudes pràcticament consecutius i un altre triple sobre la botzina de possessió posen per davant a les locals 28-27 amb 3 minuts per jugar-se abans dels descans.
2 bones defenses amb pilota recuperada i de nou el control de rebot defensiu ens retornen el control de partit que gràcies a 2 triples consecutius de Sheila i un gran 1c1 de Lucia ens posa per davant 30-35 en la mitja part.

3er quart d’infart
2 pilotes perdudes per passos en els 3 primers atacs de les nostres fan que Terrasa torni a igualar el marcador 36-37 amb sol 2 minuts jugats. La falta de fluïdesa ofensiva la contrarestem amb bones defenses amb les quals aconseguim recuperacions de pilota i mals tirs, això ens permet arribar al minut 25 de partit 36-41 però amb la sensació de no aprofitar el treball realitzat en defensa. Més encertades les locals en els últims minuts amb 2 triples i bones accions ofensives, per la nostra banda l’ inspirada Sheila ens permet arribar al final del quart amb un marcador ajustat de 44-47

Darrer quart
Comença amb triple de Berta, i cistella  de Sheila contestada per dues cistelles locals que deixa tot per decidir-se a 6 minuts per al final i un marcador de 50-52.
Bons minuts de Regina, sent vertical i sumant punts per mantenir l’avantatge. Moltes pilotes perdudes que no ens permeten tenir un joc fluid i constant i manté a les locals en el partit, 54-54 i 4 minuts per jugar-se! 4 puntets consecutius de Lucía, contestat per un triple local fa que arribem als 2 últims minuts finals amb 57-58!
2 lliures per a Regina a 1 minut per al final que falla! Toca defensar i la recuperem! 30 segons 1 a dalt… Lliures per Lucia, a 20″ avantatge de 1 punt per les locals.
img_6291 img_6293 img_6294 img_6295

Deixa un comentari