La crónica de Don Campillo

Somriguent i a La Gavia.

Quan el repte està en un mateix, el resultat ve de serie amb la feina.

Veure la distensió i el somriure de les noies blaugranes al prepartit sobre l’històric parquet de tablilles de Mataro em feia venir records d’estudiant. Aquells dies en que els deures estaven fets, havies preparat la materia i res mes que exposar-la quedava. Res a veure amb la tensio de darrere hora i el neguit de lo pendent, d’altres moments en que es te la plena consciencia que no s’ha fet ni el que es podria ni el que s’hauria de.

I aquet equip somriu perque sap que cada jornada arriba al foro amb els treballs convenienment redactats i enquadernats. Que l’altre equip amenaça amb pivots tiradores i blocs cecs? doncs escoltan, escoltar que gran paraula, escoltan al cos tecnic quan li demana “aquesta defensa”, res mes…i la fan, collons si la fan!!! 0/12 triples i nomes 35 punts en contra en donen fe.

I escoltan perque saben que el que son demanades es plausible i mesurat amb el repte grupal de l’equip. A partir d’aqui l’individu s’ofereix al grup, i el grup creix amb ell.

Credibilitat, aquest grup ha desenvolupat una credibilitat interna 360º que fa que el puzzle martabertalaratetisheilarubenannapaulagenisregimiguelmonicaneusluciamateoclarateresa vagi prenent forma i vulgui mostrar el que ha montat. Aquest es el seu repte.

“Guanyem”, aixo vaig pensar veien aquells somriures, i es que un que no els havia fet gaire al cole, sap quan si estan fets.

Mambo al JCN diumenge 6, 19.45? Haurem d’aturar les canonieri d’Arenys…deures?
Fitxa Tècnica

Platges Mataro 35 – 63 Barça CBS
(11-18, 6-17, 10-18, 8-10)

Barça CBS, 63

Lara (3), Lucia Pablos (9), Monica Lázaro (10), Boleda (15), Dixon (4); Paula Curto (16), Berta (2), Teresa Cabanillas (2), Regina Aguilar (2), Solé (0), Paula Barghout (0)

Platges Mataro, 35

Kador (7), Murat (2), Cárceles (4), López (0), Keohe (4); Gómez (2), Ford (6), García, A (0), Magriñá (4), García, E (0), Harris (6)

 

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *