Copa Catalunya, El Barça CBS signa el 6 de 6

El Barça CBS signa el 6 de 6 i mira el futur amb esperança

BARÇA CBS vs CB IGUALADA   56 – 40

PARCIALS: 12-2, 10-11, 18-15, 16-12
ÀRBITRES: Esteban Garcia i Marc Alguero
PALAU MUNICIPAL JUAN CARLOS NAVARRO
ASSISTÈNCIA: 150 ESPECTADORS

Sis de Sis esperançador i amb bon joc malgrat les baixes. El Barça CBS va superar al C B Igualada per 56 a 40 i continua líder, és a dir, a les posicions de final four d’ascens. Un pas endavant important que no capgira la bona dinàmica del grup, molt encoratjadora atès que en les cinc primeres jornades el Barça no va conèixer la derrota. I les de Mateo Rubio a mes fan un joc divertit i de alta intensitat, el técnic de Sant Feliu està començant a treure rendiment a una plantilla molt jove que buscarà al 2017 renovar les esperances d’ascens sense deixar de fer un bon bàsquet amb la màgia de jugadores importants al bàsquet estatal com Lucia Pablos, Anna Boleda o Lara Fernandez i el fisic espectacular de Sheila Dixon. Els fonaments s’estan posant pre preveure les dificultats que a ben segur arrivaran.

La història del Barça CBs vs CB Igualada  es resumeix en tres pinzellades: genialitats de Lucia de Pablos, atreviment de les joves Cabanillas, Aguilar, Curto, la lesionada Berta Alegre,  i en les penetracions i solvència en defensa del trident Lara, Boleda i Dixon. Davant, un bon  rival  que va mantenir esperances de guanyar al Juan Carlos Navarro fins  als inicis del tercer quart. Al descans amb un 22 – 13 es veía com remuntable, si les culers no reduien l’encert, pero el 3er quart va ser calcar al 1er quarten 5´parcial de 15 a 7 per les blaugrane, joc poc vistos i poc encert dels dos conjunts per anar al definitiu quart. Al darrer periode el Sènior A del FC Barcelona va anar per fer la  feina precisa, va clavar de sortida un parcial de 4 a 0 i va treure endavant un partit que no es podia perdre sota cap circumstància. Al final 56 -40
Bon partit de la jùnior Paula Barghout, que va sustituir a Clara Sole.

Barça CBS
5 inicial, Berta Alegre, Lara Fernandez (8), Lucia Pablos (10), Mónica Lazaro (7) i Anna Boleda (15). Paula Curto (4)Sheila Dixon (6), Regina Aguilar (3) Tere Cabanillas, Paula Barghout (3) i Clara Sole.  TC 2P 14/30 TC 3P 4/21 TL 14/24

C B Igualada
5 inicial, Carlota Carner,  Nuria Soler (4), Belen Armengol (3), Santa Carrasco (9), Mariona Teixido (2).  Emma Roda, Judit Lamolla (7), Magda Jane (7), Berta Sellares, Marta Amatlle (4), Maria Fernandez, Esther Freixes(4). TC 2P 12/34 TC 3P 3/14 TL 7/10

 

Final de mes a Matarò
El Barça CBS buscarà eixamplar la ratxa victoriosa a Matarò (en el dia de la seva presentación d’equips) i contra la UE Matarò amb moltes jugadores americanes, que de ben segur faran un partit distret i amb molt de ritme. Serà un partit amb l’objectiu de fer un bon joc i fer un set.
Les sis victòries consecutives aplanen el camí i demostren que amb paciència es poden assolir resultats.

resultats

propera jornada

barca-igualada-22-10-16

img_5583

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *