Butifarrada i Campionat de Tir

0
1944

Bona tarda famílies,

Per la present, volem informar-los d’un canvi important de cara a l’esdeveniment que organitzem demà en motiu de les festes de la Tardor.

Degut a la previsió de pluja a Sant Feliu per demà dimecres 12 d’Octubre, l’Ajuntament i la resta de Clubs Esportius i Associacions han hagut de reajustar i reubicar algunes de les activitats previstes per demà.

Per aquest motiu, volem informar que TOTES les activitats organitzades pel Club Bàsquet Santfeliuenc pel dia de demà, canviaran d’ubicació al Pavelló Municipal d’Esports Andrey Xepkin (C/ Mataró, s/n). Es mantindrà els horaris previstos per esmentades activitats.

Des del Club, volem traslladar un missatge de disculpes per les possibles molèsties ocasionades i desitgem que acabeu de passar unes bones festes de la tardor.

COMPARTIR
Article anteriorPathei Mathos i Lìders !
Article següentCopa Catalunya

Deixa un comentari