Barça CBS lider invicte a Copa Catalunya

0
2335
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

img_4263

El Barça CBS guanya a CBF Cerdanyola, per 64-54 i aconseig la seva tercera victòria en el Grup 2 de Copa Catalunya. Tercera victoria consecutiva amb ritme frenétic a estones.

Barça CBS ha començat el partit molt imprecís, amb molt de respecte per el rival que venia de quedar 4art la temporada 2015/16 , pero les de Mateo Rubio amb el pas dels minuts han estat mes encertades  i això s’ha vist reflectit al marcador, 15-7 al final del primer quart.

En els primers minuts del segon període l’avantatge local ha aconseguit superar els 10 punts amb un joc veloç i desfermat, seguit d’un 3-19 en contra, amb tot un reguitzell de perdues mes falta consegüent i 2 tirs de bonus, parla a les clares de la capacitat d’aquest equip blaugrana de fer un joc brillant i una estona despres falta d intensitat total.

Cerdanyola (Arbizu) ha experimentat una considerable millora en el seu joc. amb  avantatge al descans de 24-25.

El Barça CBSa fet al tercer quart una sortida molt  dinàmica i atrevida, les de Mateo Rubio han canviat l’abulia ofensiva del tran-tran per l’eficiéncia de l’alegria en el joc, han sortit molt fortes en la segona meitat i s’ha posat per davant res més començar el 3er quart superant de nou els deu punts d’avantatge gràcies a la seva eficàcia tant en atac com en el treball defensiu. En els minuts finals del quart  el Cerdanyola (de nou liderat per Arbizu una jugadora de molt nivell) ha estat capaç de reaccionar i s’ha acostat  (46-43) per iniciar el darre periode amb tot per decidir.

Tot per decidir als darrers 5 minuts amb empat al marcador, pero la experiencia i el joc de les blaugranes amb Lucia, Lara, Dixon i bons minuts de Boleda que van fer aumentar  el seu avantatge fins a arribar a tenir la diferència final  de 10 punts (64 – 54).

Un detall significatiu, les blaugranes han jugat amb 10 jugadores amb un minim de 12 minuts, i anotant 9 d’elles, per un rival que ha jugat i anotat amb 6 jugadores.

Aquest equilibri en el joc, ens pot donar, si mes no, gaudir  del bàsquet tant a jugadores com als  seguidors blaugranes.

Seguent parada, Granollers, 8/10 a les 19.45h…

Fitxa Tècnica

Barça CBS 64 – 54 CBF Cerdanyola
(11-13, 24-25, 46-43, 64-54)

Barça CBS, 64 (11+13+22+18)

Paula Curto (7), Lara (9), Mónica Lázaro (6), Dixon (5), Regina Aguilar (4); Berta (0), Lucia Pablos (10), Boleda (16), Teresa Cabanillas (5), Solé (2)

CBF Cerdanyola, 54 (13+12+18+11)

García, B (7), Carla Pérez (12), Marcelo (4), Arbizu (17), Molina (10); Yll (0), Jimeno (0), Casademont (0), Tungo (4), García, M (0)

Estadistiques

COMPARTIR
Article anteriorAgenda i resultats Barça CBS
Article següentCopa Catalunya

Deixa un comentari