Del Fem Sant Adrià a la JET

 

Cloenda de Pretemporada, Inici de Temporada. Un equip, un camí.

Una dura pedra de toc amb l’Snatt‘s Femení Sant Adrià per un equip que va a totes, el F. C. Barcelona.

Diu el zen que des del moment que ‘estàs aquí’ ja estàs a la fi del camí i també al començament, tot alhora. El camí. Ahir el primer equip del femení del F.C. Barcelona va gaudir i patir de si mateix segons va veure o no que elles, ‘estant’, són el camí.

Va gaudir quan va fer el que sap fer, allò pel que s’ha preparat, quan va controlar la inèrcia que porta tenir davant un equip de superior categoria, LF2 amb aspiracions, que pretenia un partit desfermat, en defensa amb pressió i traps continus i en atac amb una pluja, un diluvi, de triples. Aquest control en atac va fluir a un primer quart a on les jugadores del Barça CBS van ser elles i van anar per davant tota l’estona, fruint de l’atac i amb generositat en defensa.

Va patir, de si mateix l’equip, quan Femení Sant Adrià va ser qui és i Barça CBS va deixar de ser-ho, perdent el control de les mateixes intencions i anant a la deriva a mercè dels embats de qui el premia o l’arrossegava a caprici. Quan es van reconèixer l’estrip havien passat dos quarts sense gairebé anotar i perseguint jugadores un pas per darrere.

Però van tornar. Un últim quart per reconèixer el caos, organitzar-se en ell, novament control i gaudir de la capacitat de veure d’on cauen, fargar-se i acabar dignament anotant fins al final…i anant a terra quan el cap ja no dóna per tacticismes defensius.

Generositat a l’esforç, control, reconeixement de la situació i… Acció!!! Un bon bagatge per caminar a una temporada il·lusionant…

Dissabte 17/9, 19.45 h, primer partit de la lliga, JET Terrassa…i allà ha d”estar’ el Barça CBS… Hi serà!!!

 

Aquest proper cap de setmana, tret de sortida a la Copa Catalunya Femenina

Resultats i classificacions COPA CATALUNYA FEMENINA

img_4267 img_4268 img_4266 img_4265

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *