Crònica Barça CBS vs Arenys Bàsquet

0
2148

Ahir dijous 8 de Setembre, el nostre Infantil B jugava el seu segon partit de fases per a adquirir la classificació per a nivell A.

Resultats i classificacions C.T. INFANTIL FEM. NIVELL A

L’escenari era el més adient possible ja que les grades del pavelló Joan Carles Navarro presentaven una gran afluència de públic. El partit va començar molt ajustat i les jugadores de Boris Balibrea no acabaven de marxar en el marcador. A l’inici del tercer quart, les blaugranes van imposar un gran ritme de contraatac i una gran defensa. Això va provocar una gran avantatge al marcador que va perdurar durant la resta del partit. La diferència es va anar accentuant cada cop més fins a arribar al resultat final de 78-31. La notícia positiva del partit van ser les sensacions positives a nivell col·lectiu que van ratificar del partit disputat el dia anterior a Sant Nicolau, però aquest cop amb el premi de la victòria.

Avui, a les 19:00 jugaran el seu tercer partit de fases i gran part de les seves opcions contra el Basket Almeda. Us hi esperem a tots!

Deixa un comentari