Presentació del F.C. Barcelona de Copa Catalunya

0
2071

Tret de sortida oficial a la temporada amb la presentació de la Copa Catalunya 2016-17

29236267260_33717336e5_o

Aquest dimecres 7 de setembre, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha donat el tret de sortida oficial a la temporada a l’Hotel Catalonia Barcelona Plaza amb la presentació de la Copa Catalunya 2016-17, la competició de màxim nivell en categoria sènior organitzada per la Federació després de les Lligues Nacionals Catalanes.

La Copa Catalunya aplega enguany 28 equips masculins i 20 de femenins, distribuïts en dos grups en cada competició. Els equips masculins es distribueixen en 21 del territori de Barcelona i rodalies, 4 són de comarques tarragonines, 2 de Girona i un de Lleida. A la competició femenina, 17 equips són de l’àmbit barceloní, 2 gironins i un tarragoní. En resum una diversificació que cobreix tot el territori català.

Un any més, es vol fer palesa la importància d’aquesta competició tant pel Bàsquet Català com pel territori en categoria femenina i masculina, i en aquest sentit s’ha aprofitat l’acte d’enguany per presentar un acord de col·laboració amb la Xarxa Audiovisual Local. Fruit d’aquest conveni, La Xarxa potenciarà la difusió d’aquesta competició emeten un partit setmanalde la competició -a partir del mes d’octubre- a través dels seus canals i mitjans propis i de les seves entitats adherides (televisió en TDT, PTV, dial 159 de Movistar+, streaming, televisions locals,…).

Directius dels diferents clubs de la competició, acompanyats pels seus entrenadors i jugadors i jugadores, han estat presents en aquest acte que també ha comptat amb la presència i representació del col·lectiu arbitral (àrbitres i auxiliars de taula de la categoria).

L’FCBQ, amb el seu president al capdavant, desitja a tots ells un bon campionat, que assoleixin els seus objectius i esperances i, sobretot, que puguin oferir als seus afeccionats i a tots els que ens emocionem amb el basquetbol, un gran nivell esportiu.

La presentació de la Copa Catalunya d’enguany ha tingut lloc a l’Hotel Catalonia Barcelona Plaza tot coincidint també amb el lliurament de la segona edició dels ‘Premis Fundació del Bàsquet Català de Periodisme Esportiu’ que enguany ha guardonat als periodistes Àlex Gozalbo (ARA),Marc Mundet (RAC1) i Xavi Ballesteros (Televisió de Badalona), així com també al diari esportiu en català L’Esportiu.

Deixa un comentari