Juan Carlos Navarro un Bronze d’OR

0
1881

Juan Carlos Navarro i Víctor Claver guanyen la medalla de bronze. | Rio 2016

Els jugadors del FC Barcelona de bàsquet Juan Carlos Navarro i Víctor Clavertornaran a Barcelona amb la medalla de bronze dels Jocs Olímpics de Rio penjada al coll. L’han guanyada després de superar Austràlia (88-89) amb la selecció espanyola, en un enfrontament que no s’ha resolt fins que ha sonat la botzina final en el partit pel tercer i quart lloc. Navarro ha participat en el partit amb tres punts, dos rebots i una assistència, mentre que Claver ha col·laborat amb sis punts i una assistència.

El partit ha començat de manera còmoda per a la selecció espanyola de bàsquet, que ha aconseguit mantenir-se al capdavant del resultat durant els dos primers quarts (38-40). La selecció australiana s’ha trobat amb dificultats per acabar les jugades, mentre que el combinat dirigit per Scariolo ha sabut crear perill a la cistella rival perquè ha organitzat bé els bloquejos en atac.

A partir del tercer quart, la selecció australiana ha començat a escurçar distàncies fins que ha equilibrat el marcador. Això ha portat a un darrer quart d’infart, on només un punt els diferenciava. El final marcat per la tensió ha estat vibrant i cada jugada era decisiva. Finalment, la selecció espanyola ha sabut combatre en els segons finals gràcies, en part, a la gran actuació de l’exblaugrana Pau Gasol –30 punts i 11 rebots–, i s’ha penjat la medalla de bronze, cosa que l’ha fet pujar per tercera vegada consecutiva al podi (plata – Pequín 2008, plata- Londres 2012 i bronze – Rio 2016).

Deixa un comentari