Navarro i Claver lluitaran per la medalla de bronze

0
1933

 

Navarro, en una acció del partit contra els Estats Units | FIBA.COM

 

Juan Carlos Navarro i Víctor Claver, els únics jugadors del Barça Lassa que poden optar a medalla, lluitaran pel bronze el pròxim diumenge. I és que la selecció espanyola ha caigut per 76-82 en un partit que ha estat molt igualat en els primers tres quarts. Els primers minuts de l’últim període han trencat un partit –els Estats Units han marxat de 15- en el qual l’exblaugrana Pau Gasol, amb 23 punts, ha estat el millor d’Espanya, que mai ha deixat de creure en el triomf i ha acabat perdent per sis punts.

Navarro (9 punts) i Claver (5) han fet un bon paper en un matx en què la selecció espanyola ha demostrat el seu potencial. Tot i la derrota, els dos jugadors blaugranes encara poden optar a marxar dels Jocs Olímpics amb una medalla. Serà en el partit pel tercer lloc que es disputarà el diumenge 21, a les 16.30 hores.

Deixa un comentari